Cum am gasit o firma buna de web design la mine in Timisoara

Cum am gasit o firma buna de web design la mine in Timisoara

Era deja de foarte mult timp de cand imi doream sa schimb design-ul site-ului nostru de prezentare pt. magazinul cu flori din Timisoara insa imi era groaza sa ma apuc sa caut o agentie de web design.

Eu sunt mai sceptica de felul meu si mai pretentioasa asa ca probabil si pt. cei cu care colaborez poate fi uneori dificil.

Insa pana la urma am rezolvat problema si cu toate ca imi era frica ca nu o sa iasa cum imi doream eu, pana la urma totul a fost ok atat ca si rezultate cat si ca si pretul pe care a trebui sa-l platesc pe serviciile de web design.

Am decis sa scriu acest scurt articol care contine cateva sfaturi pentru cine doreste crearea unui site de prezentare sau un magazin online si au probleme la partea cu gasirea unei firme serioase cu care sa colaboreze la un astfel de proiect.

Pe mine m-a interesat foarte mult comunicarea sa se faca bine, de aceea pt. web design, firma de Timisoara era obligatoriu. Sunt multe agentii, freelanceri care se ocupa de web design insa nu toti iti pot oferi rezultate profesionale.

Eu cand am inceput sa caut, m-am uitat prima oara daca imi place cu arata site-ul lor. Adica, ca si firma de web design site-ul tau ar trebui sa fie cartea ta de vizita. M-a interesa sa vad ca avem ca aceleasi gusturi in ce priveste designul unui site.

Al doilea lucru a fost pretul. E normal pt. oricine ca pretul sa fie un factor de decizie destul de important. Greseala pe care o fac multi este ca pretul este principalul factor de decizie. Nu. Nu colaborezi cu cineva doar pentru ca lucreaza ieftin. Te intereseaza in primul rand ca persoana/firma cu care lucrezi sa nu fie o grija in plus pentru tine, o alta bataie de cap. Iar cand lucrezi cu cineva doar pt. ca e ieftin, crede-ma iti spun din proprie experienta ca vei avea multa bataie de cap.

Am ales vrei 3 firme pe care sa le sun, in final incheind un contract cu Nova Marketing, o agentie care ofera atat servicii de web design cat si de SEO sau optimizarea site-urilor pt. motoarele de cautare.

Ce mi-a placut a fost faptul ca comunicarea a fost foarte deschisa iar tot procesul a fost transparent.

Rezultatul final… un site care arata super si pe telefon si pe calculator. Din rapoartele ce mi le-au aratat baietii, site-ul are o viteza de incarcare foarte buna.

Iar un lucru foarte important, pe care am fost foarte hotarata sa il stabilesc de la inceput a fost acela ca site-ul sa poata fi editat si de catre mine. Adica daca mai vreau sa adaug o pagina, sa incarc sau sa schimb o poza sa o pot face usor. Site-ul este construit pe platforma WordPress ca si blogul pe care esti acum, asa ca este extrem de usor de a aduce modificari site-ului.

Cam asta ar fi. Cum ziceam daca vrei sa-ti construiesti un site profi, baietii au recomandarea mea.


Comments are closed.