3 Modele de Frigider Side by Side de la Samsung – Ieftine si Bune

3 Modele de Frigider Side by Side de la Samsung – Ieftine si Bune

frigidere side by side buneProbabil cu totii stim cum arata un frigider Side by Side, daca nu am vazut in magazin, tot am vazut un film american in care aparea si un astfel de aparat frigorific.

Adevarul e ca un frigider Side by Side nu este chiar pt. toata lumea. Aici nu ma refer la faptul ca este mult mai scump decat modelele astea obisnuite, ci la faptul ca nu prea se merita sa dai atatia bani pe unul daca nu ai neaparat nevoie de un spatiu de depozitare enorm. Daca iti trebuie spatiu mare, poti opta fie pt. un Side by Side fie pt. o lada frigorifica pe langa frigiderul sau combina frigorifica pe care deja o ai.

Acuma nu stiu daca o sa gasesti frigidere ieftine de tip Side by Side insa astea 3 de la Samsung chiar sunt performante si au un raport calitate/pret foarte bun.

O sa incep cu modelul Samsung RSA1ZTSL1, unul dintre cele mai apreciate frigidere Samsung.

Are un spatiu utilizabil de 484 L. Nu este nici cel mai incapator insa nici cel mai mic. Pt. un frigider Side by Side este asa de dimensiuni medii.

Aparatul are incorporat un sistem de racire No Frost atat pt. compartimentul frigiderului cat si pt. cel al congelatorului. Fiind un frigider mare si consumul energetic este putin mai mare fata de ce suntem obisnuiti, insa cum ziceam spatiul si comfortul pe care il ofera merita.

Side by Side Samsung RSA1ZTSL1 are un pret care oscileaza intre 4000 si 4500 de Lei.

Un alt frigider Samsung Side by Side este si modelul RS7778FHCSR. Putin mai mare ca frigiderul anterior, are un spatiu utilizabil de 543 L. Este adevarat e si putin mai scump, cam cu vreo 1500-2000 de Lei.

Pentru cine isi doreste un frigider de ultima generatie, foarte incapator, elegant, care sa-i ia ochii oricarui musafir care iti intra in casa, Samsung RS7778FHCSR este alegerea perfecta.

Are incorporat dispenser de apa si de gheata iar usa compartimentului frigiderului este dotata cu o trapa care iti permite accesul usor la alimente fara a mai deschide usa frigiderului, astfel temperatura pastrandu-se mai bine la valori scazute. Acest lucru ajuta in cele din urma la un consum energetic mai scazut.

Si ar mai fi Samsung RS61781GDSL, un frigider Side by Side de dimensiuni mari chiar si pt. acest tip de frigidere. Are 615 L spatiu utilizabil care este impartit 398 L frigider si 217 L congelator.

Totusi exista si frigidere normale destul de mari daca nu vrei sa dai o groaza de bani pe un Side by Side. Printre ele e si modelul de la Beko, si anume frigiderul Beko DDEN517MWD+. Este un frigider extraordinar de bun, cu un raport calitate/pret exceptional. Un model foarte apreciat de la Beko.

Apropo ca o mica paranteza, ca mi-am adus aminte ca printre alimente imi tin si medicamentele in frigider. Daca ai probleme cu varice ca si mine, exista o metoda sa scapi de ele fara operatie, vezi video-ul de mai jos.


Comments are closed.